Dit doen wij dus uitdrukkelijk niet!

ACM waarschuwt voor 'laffe, agressieve' telemarketeers

Het lijkt een onschuldig telefoontje, maar voor je het weet zit je vast aan een service-abonnement dat je betaald op de hoogte houdt van mogelijke kortingen op reisjes, hotelovernachtingen of prijsvragen. En dat is in veel gevallen niet terecht, omdat telemarketeers waarschijnlijk de wet overtreden.

Lees meer: Dit doen wij dus uitdrukkelijk niet!

Duivense Sportverkiezingen 2017

Binnen heel de Liemers worden er geen sporters (met of zonder beperking) en/of mensen die een bijzondere sportprestatie leveren in het zonnetje gezet. Er zijn bijvoorbeeld wel ondernemersverkiezingen en vrijwilligersverkiezingen, dus er mist iets. Dat is de reden dat Dianne de Geus en Mathieu Maanders het idee hebben opgevat om een sportverkiezing voor inwoners van de gemeente Duiven te organiseren.

Lees meer: Duivense Sportverkiezing 2017

Lentefair De Liemers in het Horsterpark te Duiven 26 & 27 MEI 2018

In het prachtige decor van het Horsterpark tussen Duiven en Westervoort heten wij u van harte welkom op de Lentefair De Liemers. Tijdens deze 2-daagse fair kunt u genieten van het goede leven en struinen langs de vele leuke stands! Laat u verrassen door de grote verscheidenheid, demonstraties en tal van smakelijke stands waar u heerlijk kunt proeven en genieten. Ook zal er aandacht gegeven worden aan een jaarlijks wisselend maatschappelijk thema. Kom de lente beleven op de Lentefair De Liemers, een waar buitenfeest voor jong en oud.

Lees meer: Lentefair De Liemers